
اولین coronavirus مرگ در اروپا اتفاق افتاده در پاریس در روز جمعه, فرانسوی, مقامات بهداشت تایید شده است.
که به ارمغان می آورد مرگ و میر در سطح بین المللی به 1,666 به عنوان بسیار مسری بیماری همچنان به گسترش است. بیمار در فرانسه 80 ساله چینی توریستی از هوبئی کانون coronavirus, فرانسوی, وزیر بهداشت اگنس Buzyn گفت شنبه. او تا به حال شده است در بیمارستان برای هفته قبل از مرگ او با توجه به نیویورک تایمز.
Ce matin à Bruxelles, au, Conseil des ministres européens de la santé, ما همه réunis پور travailler برگشتن هماهنگی de façon étroite صورت à l’enjeu sanitaire بین المللی posé par le coronavirus. برگشتن volonté est d’être plus que jamais unis et de parler d’une seule voix. pic.twitter.com/1ZH9918LEd
— اگنس Buzyn (@agnesbuzyn) فوریه 13 سال 2020
وجود دارد 11 موارد دیگر از این ویروس در فرانسه از جمله چینی توریستی ، هفت بيماران هنوز در بیمارستان و چهار مرخص شده با توجه به TheNYT با استناد به مقامات بهداشت. (مرتبط: Coronavirus مرگ و میر پیش افتادن از 800 کشتن بیماران بیشتر از سارس)
موارد coronavirus در سراسر جهان با نزدیک شدن 69,000 توسط مطبوعات زمان شنبه. علائم این بیماری شامل سرفه, تب, تنگی نفس و تنگی در قفسه سینه.
مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری تایید 15 مورد از coronavirus در ایالات متحده در روز پنج شنبه. بیمار شد و تحت قرنطینه فدرال در JBSA-Lackland در تگزاس برای مشاهده و درمان است.
محتوای ایجاد شده توسط The Daily Caller, اخبار بنیاد در دسترس و بدون هزینه برای هر واجد شرایط اخبار ناشر است که می تواند مخاطبان زیادی. برای صدور مجوز فرصت های ما محتوای اصلی لطفا تماس بگیرید [email protected]
Leave a reply