ماشین آلات کاملا اتوماتیک و کپسولی
ماشین آلات کاملاً اتوماتیک همه کارها را انجام می دهند. کافی است از قهوه و آب خوردن مطمئن شوید و یک دکمه را فشار دهید. آنها به شما امکان کنترل بر استخراج را نمی دهند ، اما اسپرسوی تا حدی سازگار و با حداقل تلاش ارائه می دهند.

دستگاه های کپسول تقریباً به طور کامل از خطاهای انسانی جلوگیری می کنند. مخزن آب را پر نگه دارید ، یک کپسول قهوه مهر و موم شده را درون دستگاه قرار دهید و یک دکمه را فشار دهید.

  1. https://cavoshkala.ir/best-car-bluetooth-dongle
  2. https://cavoshkala.ir/best-coverage-foundation

آنها برای پاکسازی زمینهای نامرتب را ترک نمی کنند ، اما تأثیرات محیطی ظروف یکبار مصرف را به خاطر بسپارید. برخی از تولیدکنندگان در حال معرفی نسخه های قابل بازیافت و زیست تخریب پذیر هستند ، اما آیا واقعاً به کپسول نیاز دارید؟ بسیاری از دستگاه های اتوماتیک یک قهوه زیبا را برای شما تمیز می کنند که تمیز کردن آن به همین راحتی است.

  1. https://cavoshkala.ir/best-wireless-headphone
  2. https://cavoshkala.ir/best-iranian-sulfate-free-shampoo

آنها همچنین در صنعت تخصصی قهوه نام بدی دارند. همچنین محدود به استفاده از کپسول های موجود برای مدل دستگاه هستید – و بیشتر مارک های تولید کننده کپسول پخش کننده های موج دوم هستند. اما بازار کپسول های تخصصی در حال رشد است ، مارک هایی که در تلاشند غلاف های تخصصی با کیفیت بالا ایجاد کنند که گاهی اوقات نیز تجزیه می شوند.

شما سرانجام آماده خرید دستگاه اسپرسو هستید اما این انتخاب شما را غرق کرده است. مطمئن نیستید که آیا می خواهید در یک ماشین رشد یا نیمه اتوماتیک سرمایه گذاری کنید؟ نمی دانید آیا ماشین کافه جدید شما به نمایه فشار نیاز دارد؟ نگاهی به این راهنمای خرید بهترین دستگاه برای خانه ، کافه یا محل کار خود بیاندازید.

عواملی که باید در نظر بگیرید
بسیاری از ماشین های خوب وجود دارد ، اما آنچه برای یک شخص کار می کند ممکن است برای دیگری مفید نباشد. قبل از خرید دستگاه اسپرسو ، آنچه را که از دستگاه خود نیاز دارید در نظر بگیرید. این شامل:

کیفیت اسپرسو
زمان آماده سازی
الزامات نصب
نیروی کار موجود
مصرف کننده هدف
نوشیدنی هایی که آماده خواهید کرد
تنظیمات شخصی (طراحی ، تولید کننده ، کشور تولید کننده و غیره)
قیمت
برای انتخاب آگاهانه ، باید ببینیم که کجا را می کشید؟

خرید ماشین اسپرسو برای یک کافه
ماشین آلات حرفه ای بیشترین کنترل را روی اسپرسو شما دارند. عوامل زیادی در طعم ، عطر و کیفیت آن تأثیر دارند: اندازه آسیاب ، فشار ، دما ، زمان استخراج و موارد دیگر. بعضی از دستگاه ها امکان تنظیم دقیق این عناصر را فراهم می کنند تا بتوانید برخی از طعم ها را برجسته یا نقص نقاب بزنید.

یک دستگاه می تواند خطاهای انسانی را کاهش دهد ، اما باریستای خوب هنوز هم برای تولید اسپرسوی با کیفیت ضروری است. برخی از ماشین های حرفه ای دارای صفحه نمایش لمسی برای کنترل آسان عملکردها هستند. اما اگر خراب شود ، آیا باریستاهای شما با کنترل دستی این عوامل می توانند از دستگاه استفاده کنند؟

چه عواملی را باید در نظر بگیرید؟
همچنین باید هنگام تهیه بسیاری از نوشیدنی ها به طور همزمان ، نحوه کارکرد آن را نیز در نظر بگیرید.

به چند رئیس گروه احتیاج دارید؟ آیا بیش از یک چوب بخار می خواهید؟ داشتن تعداد بیشتری سر گروه می تواند از پشتیبان گیری سفارشات جلوگیری کند ، اما به تمیز کردن ، نگهداری و فضای بیشتر احتیاج دارد.

تعداد دیگهای دستگاه بر سرعت از بین رفتن فشار پس از کشیدن ضربه تأثیر می گذارد. پایداری فشار برای سازگاری مهم است و مدلهای پایدار حداقل دو دیگ دارند. در یک کافه شلوغ ، می خواهید بدانید که اسپرسوها حتی در دوره های اوج سازگار هستند.

ممکن است بخواهید دستگاه اسپرسو با فشار متغیر بخرید. پروفیل های فشار مختلف می توانند نتایج قابل توجهی متفاوت ایجاد کنند. تنظیم فشار می تواند در بعضی موارد باعث کاهش کانال و بهبود استخراج شود.

و اگرچه ممکن است فکر کنید که به سادگی جریان مداوم آب می خواهید ، پروفایل جریان روش دیگری برای دستکاری استخراج است. آیا دستگاه شما این اجازه را می دهد و آیا برای شما مهم است؟

در اینجا چندین فاکتور دیگر وجود دارد که باید قبل از خرید دستگاه اسپرسو برای یک کافه در نظر بگیرید:

ببینید چه مدت زمان گرم شدن دستگاه گرم می شود. شما می خواهید بدانید که هر روز صبح که درهای خود را باز کنید آماده کار خواهد بود.
اگر قصد دارید نوشیدنی هایی با هنر لاته سرو کنید ، بررسی کنید که چوب چوب آسان است. برخی از ماشین آلات دقیقتر از دیگران در کنترل بخار هستند.
مصرف انرژی را بررسی کنید. ماشین های بزرگ به انرژی بیشتری احتیاج دارند اما برخی از مدل ها گزینه های صرفه جویی در مصرف انرژی را دارند.
برخی از مدل ها نیاز به نصب فیلترهای آب دارند. آیا این یک گزینه واقع گرایانه برای تجارت شما است؟

خرید ماشین ESPRESSO برای مصارف خانگی
اگر در راه کار خود مرتباً یک قهوه می خورید ، دستگاه اسپرسو خانگی می تواند سرمایه خوبی باشد. اما می خواهید چقدر وقت و تلاش به فنجان روزانه خود اختصاص دهید؟ در هنگام انتخاب ماشین خانگی ملاحظات مختلفی وجود دارد.

تمام دستگاه های اسپرسو به برخی از نگهداری ها احتیاج دارند: از بین بردن قهوه یا کپسول های خالی ، تمیز کردن سینی قطره ، پر کردن محفظه آب و غیره. اما باید توجه داشته باشید که آیا می خواهید یک گروه دم قابل جدا شدن را حفظ کنید یا نه این بخشی از دستگاه است که پورتافیلتر را درون آن قفل می کنید.

بعضی از ماشین آلات دارای گروه های قابل جدا شدن هستند که برای تمیز کردن یا بازرسی آسان باز می شوند. ماشین های دیگر دارای یک گروه دم نوعی هستند که برای تمیز کردن خودکار خود طراحی شده است. اگر مشکلی پیش آمد ، بررسی این موارد می تواند مشکل باشد.

 

  1. http://sobhoneshat.ir
  2. http://sobhosalam.ir

اگر می خواهید دست به کار شوید ، ماشینی را انتخاب کنید که دارای یک گروه دم قابل جدا شدن باشد. اگر ترجیح می دهید ماشین را تمیز کاری کند ، اگر مشکلی کار نمی کند ممکن است نیاز به پرداخت هزینه خدمات داشته باشید.

همانند ماشین های حرفه ای ، باید فشار پمپ را نیز در نظر بگیرید. فشار تعیین می کند که دستگاه چه مقدار عطر و طعم از قهوه گرفته شود و همچنین کیفیت کرم. به دنبال دستگاهی با نه بار یا بیشتر بگردید.

  1. http://sobhtazohr.ir
  2. http://telapar.ir

ماشین آلات دستی
ماشین های دستی از اهرم برای ایجاد فشار مورد نیاز برای استخراج استفاده می کنند. آنها عالی به نظر می رسند و مطمئناً بازار خود را دارند اما تلاش زیادی می کنند. بعید است که شما یکی را به عنوان ماشین روزمره خود بخواهید.

دستگاه های پروسومر
متناوباً ، ممکن است فکر کنید که یک ماشین حرفه ای یا پروموزر با یک سر گروه و عصای بخار می خواهید. آنها اجازه می دهند همان نوشیدنی های اسپرسو را در کافه آماده کنید. اما مهم است که بدانید یک ماشین پیچیده بهترین گزینه برای شماست.

  1. http://lilyaaco.ir
  2. http://accooya.ir

با استفاده از دستگاه های پروزومر ، شما باید پارامترهای اسپرسو را دقیقاً مانند باریستا کنترل کنید: تنظیم آسیاب ، میزان زمین ، فشار دستکاری و غیره. این یادگیری به زمان نیاز دارد. شاید از این لذت ببرید. در این صورت ، پیش بروید ، آن را خریداری کنید و از تسلط بر این پارامترها لذت ببرید.

با این حال ، اگر فقط یک نوشیدنی سریع و آسان می خواهید هر روز ، این نوع دستگاه شما نیست.

  1. http://vaseety.ir

بنابراین ، شما علاقه مند به تهیه دستگاه اسپرسو واقعی هستید تا بتوانید اسپرسو ، کاپوچینو و لاته معتبر را در آشپزخانه خود دم کنید. اگر قهوه خوب را دوست دارید ، این ایده خوبی است و باید با راهنمایی بتوانید بهترین دستگاه اسپرسو را برای تأمین نیازها ، خواسته ها و بودجه فردی خود انتخاب کنید. با داشتن یک دستگاه خوب ، مقداری قهوه اسپرسوی با کیفیت ، کمی تمرین و کمی حوصله ، به زودی می توانید فنجان خود را با لذت خالصی که رقبا (یا بیش از آن!) از بهترین کافه ها می نوشند پر کنید. و زیبایی داشتن و تسلط بر دستگاه اسپرسوی شخصی شما این است که می توانید هر زمان که خواستید ، روش دلخواه خود را درست کنید و با کسری از هزینه / فنجان در مقابل بیرون رفتن به رستوران یا کافه. اکثر دستگاه های اسپرسو که ما حمل می کنیم شامل یک عصای بخار آب برای تهیه شیر کف است بنابراین می توانید نوشیدنی های کاپوچینو و لاته را نیز تهیه کنید.

پنج (5) نوع دستگاه اسپرسو کلی وجود دارد که در زیر توضیح داده شده است ، اولین مرحله در روند کار شما باید این باشد که مشخص کنید کدام نوع دستگاه برای شما مناسب است. این به عوامل مختلفی از جمله:

سهولت کار دلخواه ، از جمله مراحل لازم برای دم ، تلاش لازم برای بهینه سازی عکسهای اسپرسو ، تجهیزات اضافی که ممکن است لازم باشد (مانند آسیاب قهوه) و نیازهای تمیز کردن / نگهداری.
اولویت شما به سادگی یا تکنیک پیشرفته با بسیاری از ویژگی ها و عملکردهای خودکار است.
مقدار فضای پیشخوان که می خواهید به دستگاه اسپرسو اختصاص دهید. بعضی از ماشین ها بسیار کوچک و جمع و جور هستند ، در حالی که بعضی دیگر (به خصوص ماشین های فوق اتوماتیک) می توانند کاملا بزرگ باشند.
و نکته آخر اینکه بودجه شما $ $ $ است.

لطفاً بدانید که برای لذت بردن از نوشیدنی های معتبر ، اسپرسو ، کاپوچینو و لاته در خانه نیازی به صرف هزینه زیادی ندارید. از اهمیت بیشتری کیفیت دانه های اسپرسو و آسیاب قهوه (برای اطمینان از ظرافت مناسب و قوام آسیاب) برخوردار است. با این اوصاف ، این نیز مهم است که بدانید شما نمی توانید اسپرسوی واقعی را با دستگاه های ارزان قیمت “فروشگاه اسپرسو” فروشگاه های ارزان قیمت (با بخار ، بدون پمپ آب پز) دم کنید ، ما در اینجا بیشتر در مورد این بحث خواهیم کرد.

دستگاههای اسپرسو نیمه اتوماتیک
دستگاه اسپرسو نیمه اتوماتیک
دستگاه های اسپرسو نیمه اتوماتیک متداول ترین نوع هستند که دارای پمپ دم برقی هستند که به طور دستی توسط کاربر روشن و خاموش می شود. کار با این ماشین ها نسبتاً ساده است ، اما (همراه با دستگاه های سبک اهرمی) بیشترین مداخله را به صورت دستی نیاز دارند.

مراحل تولید دم معمول با استفاده از دستگاه های اسپرسو نیمه اتوماتیک:
تأیید کنید که در مخزن آب وجود دارد ، برق را روشن کنید و منتظر بمانید تا دستگاه گرم شود (معمولاً فقط چند دقیقه).
دسته پورتافیلتر را بردارید (که سبد فیلتر فلزی را نگه می دارد).
مقدار مقداری اسپرسوی زمینی را درون سبد فیلتر قاشق کرده و پایین فشار دهید (فشار دهید).
پورتافیلتر را دوباره نصب کنید ، پارچ (یا فنجان) را در زیر پورت فیلتر قرار دهید و کلید دم را فشار دهید.
پس از دستیابی به حجم دم دلخواه ، کلید دم را خاموش کنید.
در صورت تمایل این کار را تکرار کنید.

روند فوق کاملاً رو به جلو است و با کمی تمرین می توانید اسپرسوی غنی و اصیل را به عنوان خوب یا بهتر از هر قهوه خانه بسازید. برای دستیابی به اسپرسوی کامل ، برخی آزمایشات لازم است. با این حال ، متغیرهای اصلی بیشتر به کیفیت دانه اسپرسو ، ظرافت آسیاب و فشار باد محدود می شوند.

نکات کلیدی قابل توجه در مورد دستگاههای اسپرسو Semi-Auto:
استفاده از آن نسبتاً آسان است ، اما به مداخله دستی بیشتری نیاز دارد و می تواند کمی کثیف باشد (اما ارزشش را دارد!).
با برخی از تمرین و قهوه با کیفیت خوب ، می توانید اسپرسوی معتبر با کرم ضخیم تولید کنید.
بیشترین انعطاف پذیری دم را ارائه می دهد ، شما می توانید از هر قهوه اسپرسو که می خواهید استفاده کنید و ظرافت آسیاب ، حجم قهوه آسیاب شده و فشار باد را تغییر دهید تا به نتایج دلخواه شخصی خود برسید. همچنین ، بسیاری از ماشین های نیمه اتوماتیک می توانند غلاف اسپرسو کاغذی پیش زمین و سبک ESE را بپذیرند.
اکثر ماشین های نیمه اتوماتیک از نظر مکانیکی نسبتاً ساده هستند و اغلب فاقد برد مدار یا مکانیزم داخلی پیچیده ای هستند.
معمولاً به فضای پیشخوان کمی احتیاج دارید ، برخی از مدلهای جدید دارای اندازه بسیار جمع و جور هستند.
قیمت یک دستگاه سطح پایین خوب برای فروش از کمتر از 100 دلار متفاوت است. هر چند یک نکته مهم را باید به خاطر بسپارید ، حتی دستگاه های پمپ ورودی سطح پایین ما نیز توانایی تولید اسپرسوی معتبر و عالی را دارند. معمولاً با بالا رفتن قیمت ، ساخت و سازهای ناهموار ، سبک بالاتر و احتمالاً ویژگی های بیشتری پیدا می کنید.
یک تفاوت اساسی بین مدلهای نیمه اتوماتیک این است که آیا آنها از سبک “تحت فشار” یا “غیر تحت فشار ، تجاری” از پورتافیلتر استفاده می کنند.
پورتافیلترهای “تحت فشار” به سادگی نوعی دستگاه داخلی دارند که جریان را هنگام دم کردن محدود می کند و به تولید کرما کمک می کند ، حتی اگر قهوه استفاده شده به اندازه کافی ریز نشده باشد. این باعث می شود دستگاه کمی انعطاف پذیرتر و کاربرپسندتر باشد ، زیرا نیازی به سرمایه گذاری در دستگاه قهوه رده بالاتری ندارید و می توانید بیشتر اسپرسوی قبل از زمین را به طور مثر استفاده کنید. اگر فقط یک اسپرسوی خوب و سریع می خواهید و علاقه زیادی به آزمایش یا سرمایه گذاری در یک دستگاه آسیاب خوب ندارید ، این نوع دستگاه بهترین است.
فیلترهای حمل و نقل “غیر تحت فشار ، تجاری” یک طراحی مستقیم هستند و فقط یک سبد فیلتر فلزی سوراخ دار دارند و هیچ وسیله محدود کننده ای ندارند. در این حالت ، نتایج تولید شما بیشتر به نحوه تهیه قهوه آسیاب شده بستگی دارد (ظرافت و ریز کردن) ، زیرا این محدودیت لازم برای ایجاد فشار مناسب برای استخراج را ایجاد می کند. به عنوان مثال ، اگر قهوه آسیاب شود تا آب آن درشت شود ، آب با کمی استخراج به سرعت از آن عبور می کند. این نوع دستگاه نیاز به کمی تمرین بیشتر ، و خرد کردن بسیار خوب قهوه دارد ، اما نتایج می تواند شگفت انگیز باشد!

خرید اینترنتی کتاب زبان اصلی


آموزش سئو